KOOL WTF HIP

Marilyn Manson a vorbit deschis despre relaţia sa cu basistul Twiggy Ramirez după ce acesta a fost acuzat de viol

"Unii au luat bunătatea mea şi generozitatea mea drept slăbiciune. Dacă vrei să mi-o tragi, aşteaptă-te la consecinţe"

În cadrul unui interviu pentru Kerrang!, Marilyn Manson a vorbit despre relaţia sa cu basistul şi membrul fondator al trupei, Twiggy Ramirez, după ce acesta a fost acuzat de viol şi a fost dat afară din trupă:

"N-am divorţat de Twiggy ca prieten sau ca frate, pentru că încă îmi pasă foarte mult de el. Însă din punct de vedere muzical nu ne mai înţelegem de ani buni. Basistul Tyler Bates cu care am început colaborarea pe The Pale Emperor a deschis ceva în mine ce n-aş vrea să stric cu energiile negative ale trecutului din viaţa mea."

"Au fost şi alţi oameni despre care am crezut că sunt prieteni şi cu care a trebuit să închei orice relaţie. Am fost surprins de trădarea lor, prin urmare a trebuit să adopt o nouă atitudine şi să fac puţină curăţenie în viaţa mea. Unii au luat bunătatea mea şi generozitatea mea drept slăbiciune. Dacă vrei să mi-o tragi, aşteaptă-te la consecinţe. Probleme de intimitate. Sună ca şi cum am fi împărţit patul împreună, dar ...aia e." a continuat Manson.

Jessicka Addams, vocalista trupei Jack Off Jill a adus anul trecut acuze grave de abuz sexual întâmplate cu 20 ani în urmă, basistului Marilyn Manson, Jeordie “Twiggy Ramirez” White, fapt care a dus la concediarea acestuia din trupă.

Câteva zile mai târziu White a făcut o declaraţie publică, via Pitchfork:

"Nu scuz sexul non-consensual sub nicio formă. Îmi doresc să petrec timp cu familia mea şi să mă ţin în continuare departe de droguri. Dacă am făcut pe cineva să sufere, regret sincer şi îmi cer iertare."

Sursă: NME

Share pe Facebook