KOOL WTF HIP

Marilyn Manson despre scandalul #metoo: "Ar trebui să vorbeşti cu poliţia, nu cu presa"

Ce crede rockstarul de implicarea fostei logodnice, Rose McGowan, implicată în scandalul Weinstein

Într-un interviu acordat U.K.'s Channel 4 News, Marilyn Manson a fost întrebat ce părere are despre faptul că fosta sa logodnică, Rose McGowan, a fost prima din femeile care au vorbit public despre hărţuielile sexuale ale producătorului de la Holywood, Harvey Weinstein.

Acesta a declarat că nu este "deloc surprins" de declaraţiile lui McGowan, dar şi că nu ştie mare lucru de la fosta iubită despre acest scandal. Manson a adăugat de asemenea că atunci "când cineva se plânge de ceva care s-a întâmplat, dar nu este o hărţuire sexuală în toată accepţiunea termenului, insultă practic oamenii care chiar au păţit aşa ceva."

"Mai mult, mă scoate din minţi când cineva declară c-a primit un cadou neadecvat. Nu e ca şi cum ai suferit vreun prejudiciu." a continuat Manson.

Acesta mai consideră că acuzatorii "ar trebui să vorbească cu poliţia, nu cu presa. Eu aşa aş face...S-a ajuns la situaţia, dacă întâlneşti o femeie şi o priveşti cu nu trebuie, vei fi acuzat c-am făcut ceva rău."

În ceea ce priveşte implicarea fostei sale logodnice, Rose McGowan, în scandalul Weinstein, acesta a concluzionat:

"Cred că lumea trebuie să-şi găsească de la sine un echilibru în astfel de situaţii. Nu mă deranjează cum a reacţionat fosta mea iubită în acest scandal, mă deranjează însă efectul bulgărelui de zăpadă care s-a întâmplat şi care poate ruina viaţa unor oameni care chiar nu merită aşa ceva."

În urma acuzaţiilor dezvăluite în New York Times, Harvey Weinstein a fost exclus din Television Academy, din Academy of Motion Picture Arts and Sciences şi i s-a interzis pe viaţă să mai facă parte din Producers Guild of America. De asemenea, Weinstein se confruntă cu suspendarea şi achitarea unor taxe dispiplinare pentru BAFTA şi The Directors Guild of America.

De asemenea, basistul şi membrul fondatorul ar trupei Marilyn Manson, Twiggy Ramirez, a fost acuzat de un viol întâmplat cu 20 ani în urmă de fosta sa iubită, Jessicka Addams, fapt care a dus la excluderea sa din formaţie.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook