KOOL WTF HIP

Megadeth a câştigat un Grammy pentru Best Metal Performance

În timp ce Mustaine se îndrepta pe scenă să-şi ridice premiul, în boxele din sală se auzea Metallica “Master of Puppets”

Megadeth a ieşit câştigătoare aseara, 12 februarie, la a 59-a ediţie de decernare a premiilor Grammy, la categoria Best Metal Performance. Trupa a fost nominalizată pentru Dystopia, piesa care dă titlul lor celui mai recent album, apărut în 2016.

Vreau să mulţumesc lui Isus Cristos, soţiei mele, copiilor mei, soţiilor şi copiilor colegilor mei de trupă, managementului, casei de discuri, agentului nostrum, achipei noastre, vouă tuturor şi în special comunităţii heavy metal”, a declarat liderul trupei, Dave Mustaine.

E puţin bizar că am fost nominalizaţi la cea de a 69-a categorie, dar cineva se pare că are un anume simţ al umorului”, a încheiat acesta.

Şi mai bizar a fost că, absolut inexplicabil, în timp ce Megadeth se îndrepta pe scenă să-şi ridice premiul, în boxele din sală se auzea Metallica - Master of Puppets.

Piesa Megadeth, Dystopia, a fost nominalizată alături de Baroness Shock Me, Gojira Slivera, Korn Rotting in Vain şi Periphery The Price is Wrong.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook