KOOL WTF HIP

Mesajul emoţionant al vocalistului AC/DC, Brian Johnson, despre fostul său coleg, Malcolm Young

"Riff-urile sale au devenit legendare, întocmai ca şi el"

Pe site-ul oficial al fostului vocalist AC/DC, Brian Johnson, au apărut câteva declaraţii despre moartea colegului şi prietenului său, Malcolm Young.

"Timp de 32 ani am stat umăr la umăr pe scenă. Sunt foarte trist că prietenul meu Malcolm Young a plecat dintre noi. Încă nu-mi vine să cred. Am trăit vremuri minunate prin turnee. Am fost mereu conştient c-a fost un geniu al chitarei. Riff-urile sale au devenit legendare, întocmai ca şi el."

"Sunt alături cu toată inima alături de soţia sa, Linda, de copiii săi, Kara şi Ross, de Angus, care sunt devastaţi la fel ca noi toţi. Ne-a lăsat o moştenire cum nu mulţi au reuşit."

"Nu i-a plăcut niciodată celebritatea. A fost prea modest pentru asta. Este omul care a inventat AC/DC pentru că de unde era el, nu exista rock and roll."

"Sunt mândru că l-am cunoscut şi că l-am putut numi prieten. O să-i duc dorul. Te salut, Malcolm Young."

Malcolm a format AC/DC în 1973 împreună cu fratele său, Angus Young. În 2014 a părăsit trupa, fiind diagnosticat cu demenţă.

Angus a dus mai departe trupa, înlocuindu-l pe Malcolm cu nepotul său, Stevie, în cel mai recent turneu Rock Or Bust. Tot în cadrul acestuia, în urma unor probleme cu auzul, Brian Johnson a fost înlocuit cu Axl Rose. Imediat după turneu şi basistul Cliff Williams şi-a anunţat retragerea din trupă după 40 ani.

Malcolm Young a murit sâmbâtă, 18 noiembrie, la 64 ani.

Sursă: NME

Share pe Facebook