KOOL WTF HIP

Metallica plănuieşte să-şi deschidă propria distilerie de whiskey

Doar două trupe mai au propriul brand de whiskey

Metallica şi-a anunţat intenţia de a-şi deschide propria distilerie de whiskey. Dave Pickerell, maestru într-ale distileriei a declarat de asemenea că trupa ia în considerare nu mai puţin de 3 locuri în care ar dori să-şi pornească noua afacere.

"Este vorba de San Francisco, oraşul în care s-a născut Metallica, de Louisville, locul unde se face cel mai bun bourbon sau Nashville, locul unde s-a năăscut atâta muzică...toate trei aceste locuri par plauzibile." a declarat Pickerell pentru WhiskyCast.

De asemenea, promoterul de concerte, Danny Wimmer, care organizează anual Bourbon & Beyond whiskey and Music Festival, a opinat că această mişcare a trupei ar aduce beneficii atât trupei, cât şi pasionaţilor de această băutură.

"Cu notorietatea lor, vor avea o foarte mare vizibilitate, ceea ce va fi extraordinat pentru business-ul cu whiskey."

De asemenea, fanii au reacţionat la această veste, speculând asupra numelui pe care l-ar da viitorului brand de whiskey. Ce-i drept, unii s-au grăbit să facă referire la celebru cover Thin Lizzy, Whiskey in a Jar.


Metallica s-a parteneriat în trecut cu brandul de bere Budweiser, însă de whiskey s-a ocupat doar Motorhead şi The Rolling Stones.

Sursă: Ultimate Classic Rock

Share pe Facebook