KOOL WTF HIP

Metallica va cânta cu Lady Gaga la gala premiilor Grammy

Semne ale apocalipsei

Ceea ce cu anii în urmă era de neconceput, se prea poate să se întâmple zilele noastre. Se pare că superstarul pop, Lady Gaga, va cânta alături de Metallica la Gala Premiilor Grammy.

Vestea a apărut luni într-un promo difuzat la un post de televiziune american şi a fost postat pe un fan al artistei pe contul său de twitter.

Nu este confirmat încă faptul că Metallica va participa la Gala Premiilor Grammy care va avea loc duminică, 12 februarie, în Los Angeles.

Lady Gaga şi-a mărturisit în trecut admiraţia pentru Black Sabbath sau Iron Maiden. Mai mult, aceasta a apărut în fotografii la Rock And Roll Hall Of Fame, alături de Alice Cooper sau de bateristul Anthrax, Charile Benante.

De asemenea, vocalistul Judas Priest, Rob Halford şi-a manifestat interesul pentru o eventuală colaborare cu aceasta:

"Trebuie să văd show-ul ei din San Diego, iar ea este o metalistă. Am văzut-o purtând un tricou cu Judas Priest. Ne-am întâlnit, am şi vorbit puţin. O colaborare între noi ar fi foarte interesantă şi, cu siguranţă, spontană. Prin urmare, n-ar fi exclus să se întâmple."

Cei doi s-au întâlnit prima oară în iunie 2014, în San Diego. Halford a participat la concertul lui Lady Starlight, veche prietenă şi colaboratoare a lui Gaga, care a deschis turneul Judas Priest din 2011.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook