KOOL WTF HIP

Mike Shinoda a vorbit despre posibilitatea de a cânta cu holograma lui Chester Bennington

Linkin Park a lansat albumul concert "One More Light Live"

Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram, vocalistul Linkin Park, Mike Shinoda, a vorbit cu fanii despre lansarea albumului concert One More Light Live.

Întrebat dacă ia în calcul ca într-o zi să împartă scena cu holograma fostului său coleg, Chester Bennington, Shinoda a răspuns:

"Nici măcar nu mă pot gândi la aşa ceva. Au fost voci din afara trupei care ne-au sugerat asta, dar cu siguranţă nu se va întâmpla. Ar fi groaznic. Pentru oricine care a pierdut pe cineva apropiat, un prieten foarte bun, un membru al familiei, puteţi să-l înlocuiţi cu o hologramă? Eu n-aş putea. Nu ştiu ce vom face, dar o scoatem cumva la capăt."

Linkin Park a lansat pe 15 decembrie albumul concert One More Light Live. Înregistrat în timpul turneului de promovare One More Light, acesta include 16 piese printre care Crawling, Numb, What I've Done, Heavy.

Live-ul a fost înregistrat cu 5 luni înainte de sinuciderea vocalistului Chester Bennington, care a murit pe 20 iulie în Los Angeles la doar 41 ani.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook