KOOL WTF HIP

A murit unul din cei mai mari criminali din istorie, Charles Manson

Guns N' Roses i-a cântat o piesă

Pe 16 noiembrie, crimininalul Charles Manson, în vârstă de 83 ani, a fost transportat din celula sa la spitalul din Bakersfield, California. Un purtător de cuvânt al Department of Corrections a declarat că orice informaţie privind starea de sănătate a prizonierilor aflaţi în custodia lor sunt confidenţiale.

Se pare că în decursul acestui an, Manson a mai fost transportat la spital unde i s-a refuzat o intervenţie chirurgicală pentru că starea de sănătate nu i-o permite.

Azi, Charles Manson a murit în spitalul unde a fost internat.

Charles Manson a fost iniţial condamnat la moarte în 1971, apoi a primit pedeapsa cu detenţie pe viaţă pentru moartea a 8 oameni printre care şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski în august 1969.

Douăzeci ani mai târziu, când Charles Manson şi-a mărturisit crimele, le-a spus jurnaliştilor că este "un om foarte rău, un criminal" şi că crimele sale au fost inspirate de White Album al lui The Beatles. De-a lungul anilor de detenţie Manson a cerut fără succes de mai multe ori fie eliberat condiţionat.

Renumele său a fost inspiraţie pentru câteva piese rock, a dat jumătate din numele Marilyn Manson şi l-a făcut pe Axl Rose să poarte un tricou cu el în concerte şi să cânte o piesă compusă de însuşi Manson în 1967 care a apărut pe albumul acestuia, Lie: The Love and Terror Cult.

Share pe Facebook