KOOL WTF HIP

Morrissey a dat o declaraţie oficială privind interviul controversat acordat Der Spiegel

În urma declaraţiilor despre uciderea lui Trump, i s-a interzis să mai intre în Statele Unite

În urma mult controversatului interviu acordat de Morrissey în noiembrie pentru publicaţia germană Der Spiegel, în care a făcut declaraţii şocante despre Donald Trump şi despre scandalurile sexuale în care sunt implicaţi producătorul de filme, Harvey Weinstein, şi actorul Kevin Spacey, acesta a revenit cu o declaraţie oficială.

"Dintr-odată, sunt înţelegător cu hărţuirea sexuală, cu pedofilia, cu violul, cu tot ce ar face pe oricine de pe planetă să nu mai dea doi bani pe ce spun. Bineînţeles, nimic din cele enumerate nu sunt adevărate. Nu sunt înţelegător cu aşa ceva. Poţi să realizezi asta din frazarea mea" declară Morrissey încercând să discrediteze Der Spieger pe motiv că această publicaţie i-a răstălmăcit cuvintele.

De curând, acesta a anulat turneul din Statele Unite din motive de sănătate. Se pare însă că declaraţia pentru Der Spiegel în care acesta declara că "ar apăsa un buton care l-au putea ucide" pe preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, i-a adus probleme mai mari:

"În urma interviului am fost chestionat de Serviciile Secrete Americane, care au fost foarte, foarte amabile cu mine. Le-am înţeles perfect punctul de vedere. Mi-au dat asigurări că nu sunt o ameninţate pentru ei. Dar, din cauza Der Spiegel, am fost foarte atent examinat de aceştia, ceea ce este foarte, foarte trist. Felicitările mele, Der Speigel. Mi-aţi făcut-o. Nu ştiu în acest moment dacă voi mai putea călca din nou în America. Trebuie să aştept să văd."

Sursă: Post-Punk.com

Share pe Facebook