KOOL WTF HIP

Morrissey a vorbit despre atacul terorist din Manchester

Fostul vocalist The Smiths o găseşte principală vinovată pe Theresa May

Morrissey a blamat pe contul lui oficial de facebook politicienii actuali ai Marii Britanii:

"Theresa May încearcă să ne convingă că nu trebuie să ne temem de astfel de atacuri, dar ea trăieşte într-o bulă antiglonţ. Să le spună asta oamenilor care s-au dus să-şi identifice copiii la morgă".

"Că această tragedie nu ne va înfrânge înseamnă de fapt că nu o va înfrânge pe ea şi policile ei despre imigranţi. Cetăţenii din Manchester sunt deja învinşi, mulţumim pentru asta, Theresa", a declarat fără ocolişuri fostul lider The Smiths

"Politicienii ne spun să nu ne fie teamă, dar ei nu sunt niciodată victime. E uşor sa nu-ţi fie frica când beneficiezi mereu de protecţie", a concis acesta.

Originar din Manchester, Morrissey a format în 1982 trupa The Smiths în acest oraş alături de Johnny Marr, Andy Rourke şi Mike Joyce.

Cel puţin 22 oameni, printre care şi copii, au murit şi 59 au fost răniţi în urma unei explozii care a avut loc la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande pe Manchester Arena. Atentatul terorist a fost revendicat de gruparea Stat Islamic, marţi după-amiază. Autorul atacului sinucigaş din Manchester este Salman Abedi, un bărbat în vârstă de 22 de ani, britanic de origine libiană, conform Poliţiei din Manchester.

Share pe Facebook