KOOL WTF HIP

Morrissey acuzat de hărţuire asexuală

Replica fostului front-man The Smiths vorbeşte de la sine" "Nu pot ajuta cu nimic aceşti indivizi care sunt nimic altceva decât subspecii umane."

Mai mulţi oameni l-au acuzat public săptămâna trecută pe Morrissey de hărţuire asexuală. Prima acuzaţie a venit de la Nikita Whelms, care a ocupat funcţia de tehnician de scenă la Riot Fest:

"Pentru Morrissey am fost doar un exemplu insignifiant al nimicniciei pentru c-am întrăznit să-l întreb dacă doreşte o sticlă cu apă. Remarcile sale la adresa mea m-au rănit profund. Nu sunt singura persoană care a păţit asta. Prin urmare, încurajez toate victimele jignirilor lui Morrissey să le facă publice."

După cele afirmate de Whelms, zeci de oameni din staful său, hair-stilişti, oameni care se ocupă cu diverse servicii în organizarea concertelor au venit cu acuzaţii similare la adresa fostului front-man The Smiths.

Leslie Burnham, o barmaniţă din Los Angeles, a povestit cum s-a trezit Morrissey s-o facă albie de porci pentru acestuia i-a mirosit a carne prăjită la nas:

"A venit odată la bar, cu nasul pe sus pa propriu, şi m-a întrebat de ce miroase a bacon. I-am explicat că vindem burger. Replica sa a fost că doar un monstru redus mintal şi lipsit complet de morală poate lucra aici", a declarat aceasta într-o conferinţă de presă înconjurată de membrii familiei. "Când vreun mitocan în spune că am un fund frumos, îmi confirmă cumva că sunt om. Morrissey m-a tratat ca fiind o specie sub-umană."

O altă acuză împotriva comportamentului lui Morrissey a venit de la un puşti de 12 ani:

"Vindeam nişte acadele să strângem nişte bani să ne permitem să angajăm un profesor de arte, când l-am întâlnit pe domnul Morrissey. Mi-a spus că sunt bolnav şi arogant precum Kate Middleton şi mi-a trântit uşa în nas. Nici măcar nu mi-a explicat cine este Kate Middleton."

Managementul artistului a publicat un drept la replică al acestuia de 40 pagini, în care se regăsesc şi următoarele fraze:

"Nu pot ajuta cu nimic aceşti indivizi care sunt nimic altceva decât subspecii umame. Nu le pasă decât de ei, în niciun caz de durere şi suferinţă/ Sunt invidios pe ignoranţa lor. Mi-ar fi plăcut să pot trăi complet lipsit de o gândire critică."

Sursă:The Hard Times

Share pe Facebook