KOOL WTF HIP

Moş Crăciun vine mai repede anul acesta, cu o surpriză din partea The Kryptonite Sparks, care lansează videoclipul piesei “Noapte în Nord”

Un power-trio incandescent, o combinaţie eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk şi avant-prog

După ce au urcat alături de Loredana Groza pe scena Sălii Palatului, două zile consecutive, în cadrul concertelor artistei din luna noiembrie, unde au interpretat magistral celebrul cântec “Buna seara, iubite”, dar şi alte melodii, Răzvan, Rareş şi Răzvan, adică The Kryptonite Sparks, ne aduc, într-o poezie vizuală, cea mai frumoasă “Noapte în Nord”.Noapte în Nord e o piesă alternativă cu slide guitar, cu rădăcini în blues şi muzica de cântat târziu, în jurul focului. Totul a pornit când am găsit chitara veche a tatălui meu - un Hora Reghin de prin '79. Versurile au venit mai apoi, din nişte notiţe luate noaptea într-un tren în urmă cu vreo 4-5 ani, în drum spre casă. Totul s-a întregit când am adăugat partea de percuţie şi vocile backing. Aşa a venit ‘Noapte în Nord’.” povesteste Razvan Diaconu, solistul trupei.

Creativi şi talentaţi în ceea ce priveşte compoziţia pieselor, băieţii şi-au făcut acum debutul şi la nivel regizoral, căci videoclipul “Noapte în Nord” este regizat în intregime de către solistul trupei, Răzvan Diaconu.

Filmările noului videoclip au avut loc în Forshaga, un sat din vestul Suediei, într-o pădure din spatele unei case, iar personajele principale, Inez, Tove şi Pernilla sunt fiică, fiică şi mamă, între fiecare fiind 20 de ani diferenţă.

Videoclipul este regizat şi filmat de mine, în timpul unei mini-vacanţe în Suedia. Supereroina este Inez, un doctor de urşi de pluş care primeşte o alarmă: prietenul ei cel mai bun este în pericol! E vorba de Charlie… dar vă las să vedeţi voi mai departe”, declară Răzvan Diaconu.

The Kryptonite Sparks înseamnă:

Răzvan Diaconu - chitară, voce
Rareş Diaconu - bas, voce
Răzvan Anton - tobe

Ei sunt The Kryptonite Sparks. Un power-trio incandescent, o combinaţie eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk şi avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism şi simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

Share pe Facebook