KOOL WTF HIP

Muzicieni celebri îi aduc un ultim omagiu chitaristului AC/DC, Malcolm Young

Acesta a murit ieri, 18 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu demenţa

Vestea tristă privind moartea chitaristului AC/DC, Malcolm Young, s-a răspândit rapid. Acesta a încetat din viaţă, ieri, 18 noiembrie, după o luptă lungă cu demenţa, boală care l-a făcut în urmă cu 7 ani să se retragă din trupă.

Nu puţini sunt muzicienii care i-au aduc lui Malcolm un ultim omagiu:

Ozzy Osbourne: "Sunt foarte trist să aflu c-am mai pierdut un prieten, Malcolm Young. O să ne lipsească."


Disturbed: "Fără cuvinte, doar lacrimi."


Zakk Wylde [Black Label Society / Ozzy Osbourne]: "Dumnezeu să-l odihnească!"


Duff McKagan [Guns N' Roses]: "Sincere condoleanţe familiei Young. Te iubim, Angus!"


Tony Iommi [Black Sabbath]: "Îmi pare rău să aud că Malcolm nu mai este. Un bun muzician."


Nikki Sixx [Motley Crue]: "Cu inima îndurerată am aflat că a murit Malcolm Young. Nu numai c-a înfiiţat una din cele mai mari trupe din lume, dar a scris şi piese care ne-au folosit drept inspiraţie multora dintre noi. Condoleanţe familiei, colegilor de trupă şi fanilor."

Def Leppard: "Ne-a întristat vestea morţii lui Malcolm Young. A fost o mare oportunitate pentru noi să cântăm în deschiderea turneului Highway To Hell. Am învâţat atunci două lucruri că a fost un chitarist incredibil şi a fost liantul perfect pentru trupa sa, atât pe scenă, cât şi în afara ei. Odihneşte-te în pace, Malcolm! Să-l saluţi pe Bon."

Geezer Butler [Black Sabbath]: "Urâtă veste despre Malcolm Young. Demenţa e o boală foarte urâtă."

Stereophonics: "Malcolm Young a ştiut cum să joace jocul. Odihneşte-te în pace! Ascultăm toată ziua AC/DC la volum maxim."

Bryan Adams: "Odihnească-se în pace! Chitara sa ne-a fost ispiraţie."

Eddie Van Halen: "O zi tristă pentru rock and roll. Malcolm a fost prietenul meu şi sufletul AC/DC. Am trăit unele din cele mai bune momente din viaţa mea cu el într-un turneu european în 1984. O să ne lipsească. Sincere condoleanţe familiei, trupei şi prietenilor."

Mike Portnoy [Sons of Apollo]: "Tocmai ne-am dat jos de pe scena din Brisbane, Australia şi am aflat vestea tristă a morţii lui Malcolm Young. A fost unui din cei mai buni chitarişti ritmici din toate timpurile. James Hetfield şi Scott Ian trebuie să fie primi care să recunoască asta pentru ei înşişi"


Garbage: "Odihneşte-te în pace, Malcolm Young!"

Share pe Facebook