KOOL WTF HIP

Myles Kennedy, vocalistul Alter Bridge, povesteşte cum religia i-a omorât tatăl

Această întâmplare nefericită este tema principală a noului său album solo, "Year Of The Tiger"

Conform The Pulse Of Radio, vocalistul lui Slash şi a trupei Alter Bridge, a dezvăluit într-un recent interviu acordat lui Eddie Trunk cum tatăl său a murit refuzând să vadă un doctor pentru că făcea parte din secta Christian Science.

Această întâmplare nefericită este tema principală a noului său album solo, Year Of The Tiger.

"Am realizat că anul tigrului în viaţa mea a fost 1974, pe când eram doar un puşti şi tatăl meu a murit. La acea vreme familia mea erau practicaţii cultului Christian Scientists. Treaba asta a fost pornită pe la 1800 de către o femeie numită Mary Baker Eddy şi premisa era că nu ai nevoie de doctorii, pentru cu Dumnezeu te va vindeca. Sincer vorbind, e foarte frustrant să vorbesc despre asta."

"Tatăl meu s-a îmbolnăvit şi nu a vrut să-l vadă niciun doctor. A murit de apenticită. A decedat într-o noapte cu o cangrenă care s-a întins peste tot. Nu a ştiut că e apenticită, căci n-a vrut să fie consultat de un doctor. Se îmbolnăvise grav cu 8 săptămâni înainte şi a avut dureri cumplite."

Vocalistul a declarat că pierderea tatălui său a fost "foarte greu de gestionat" atât pentru el, cât şi pentru fratele şi mama sa, adăugând că cea din urmă a renunţat în timp a mai face parte din cultul Christian Scientists.

"Muncea la o creşă şi într-o zi a realizat că foarte mulţi din cei care făceau parte din acest cult începuseră să moară."

Year of the Tiger, albumul de debut al lui Myles Kennedy apare pe 9 martie.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook