KOOL WTF HIP

Nick Catanese, ex.chitaristul Black Label Society, acuzat de pedofilie

Artistul pledează vinovat

Fostul chitarist Black Label Society, Nick “Evil Twin” Catanese, în vârstă de 46 ani, a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de încălcare a ordinelor de restricţie, corupere de minori şi punerea în pericol a siguranţei copiilor.

Acuzaţiile au la bază o conversaţie online a lui Catanese cu o minoră de 14 ani, în care se găsesc mesaje şi pove explicite.

Conform The Pittsburgh Post-Gazette, după ce Nick Catanese a părăsit Black Label Society în 2013, a lucrat la instructor de chitară la School of Rock Castle Shannon în Pittsburgh.

Patronul şcolii, David Blackrick, a fost cel care l-a denunţat la poliţie pe Catanese, acesta fiind arestat în aprilie, anul trecut.

Conform declaraţiilor victimei, chitaristul i-a trimis minorei de 14 ani mai multe poze pe messenger-ul de Instagram cu penisul său, cerându-i în schimb poze nud cu ea în timp ce-i descria diverse acte sexuale.

Nick Catanese a fost condamnat la 5 ani cu probaţiune, iar 25 ani va fi înregistrat ca pedofil, fiindu-i astfel interzis orice contact cu minorii şi orice conexiune la internet.

Sursă: The Prp

Share pe Facebook