KOOL WTF HIP

Nine Inch Nails anunţă un nou EP şi reeditarea pe vinil a discului Fragile

Reznor: ”Noile inregistrări sunt neprietenoase”

Not An Actually Events este numele noului EP semnat Nine Inch Nails, anunţă site-ul oficial al trupei. La acest disc Reznor a colaborat cu Atticus Ross, care acum este membru NIN cu drepturi depline.

Noul material este destul de neprietenos şi complicat de digerat”, declară front-man-ul Nine Inch Nails.

Într-un comunicat de presă, Reznor a mai anunţat reeditarea pe vinil a discului Fragile, apărut în 1999, adăugând că acesta va conţine nu mai puţin de 37 de bonus-track-uri.

Fragile ocupă un loc foarte intim şi aparte în inima mea. A fost compus într-o perioadă foarte tulbure din viaţa mea şi reascultandu-l acum e ca o formă de terapie pentru mine.”

Reznor a mai anunţat, de asemenea, că el şi directorul artistic John Crawdord lucrează la remasterizarea discurilor Broken şi The Downward Spiral care vor fi disponibile exclusiv pe vinil.

Au trecut trei ani de la realizarea ultimului material Nine Inch Nails, timp in care Reznor n-a stat degeaba. În 2014 a devenit Chief Creative Officer la platforma de streaming Beats Music, achiziţionată ulterior de către Apple.

Tot in acelaşi an, impreună cu Atticus Ross au semnat coloana sonoră a filmului Gone Girl, fapt care le-a adus nominalizări Grammy şi Globul de aur pentru cel mai bun soundtrack.

În 2015 impreună cu Atticus Ross a scris o piesă pentru Juno, misiunea NASA pe Jupiter, a compus coloana sonoră pentru filmul Patriot’s Day, impreună cu Mogwai şi Gustavo Santaolalla au contribuit la muzica documentarului lui Leonardo DiCaprio despre schimbările climatice Before The Flood şi a compus şi coloana sonoră a noului film al lui Mark Wahlberg despre atacurile cu bombă de la maratonul din Boston.

Nu in ultimul rând, a lansat pe piaţă EP-ul Hesitation Mark şi un box set pe vinil numit Halo I-IV, precum şi cartea Cargo in Blood, care conţine şi cover-art-urile discurilor NIN, realizate de Russell Mills.


Sursă: Pitchfork

Share pe Facebook