KOOL WTF HIP

Noi informaţii despre concertele Dream Theater din Romania

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea albumului "Images and Words", prin 2 show-uri la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena şi la Bucureşti, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Mulţumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm şi vă reamintim că cei care nu au reuşit să îşi achiziţioneze bilet din prima categorie early bird mai au încă o şansă de a intra în posesia biletelor aniversare, “Golden Dream Ticket”, disponibile în număr limitat.

Acestea le ofera şansa de a câştiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care îi sfătuim să îl poarte la vedere pentru ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei
 
Va rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile de mai jos:
 
Din respect pentru fanii Dream Theater care şi-au achiziţionat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket şi datorită cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca în comparaţie cu cel de la Bucureşti, s-au produs anumite schimbări.

Acestea au loc din consideraţie pentru cei care îşi doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade şi care au amânat achiziţionarea de pe site-ul oficial al trupei, aşteptând să le primească într-un mod gratuit, în urma tragerii la sorţi.
 
Astfel:
 
•    s-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunţ prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporţional pentru a nu diminua şansele statistice iniţiale, adica numărul câştigătorilor de la Cluj va fi 15, în loc de 10.

•    pentru că pachetele Platinum Dream Ticket pentru concertul de la Bucureşti sunt în continuare disponibile, fanii au la dispoziţie 10 zile pentru a-şi achiziţiona bilet şi pentru a intra în cursa pentru cele 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. La epuizarea contingentului sau după scurgerea celor 10 zile,  va avea loc tragerea la sorţi realizată live de Unguru’ Bulan & friends.

•    numărul câştigătorilor pentru concertul din Bucureşti va fi direct corelat cu numărul de cumpărători. În cazul epuizării stocului, se va păstra numărul de 10 pachete VIP Meet and Greet oferite gratuit.
 
Aşadar, tragerea la sorţi pentru concertul din Cluj va avea loc pe data de 14 aprilie,  ora 13:00, iar pentru cel din Bucureşti, pe data de 24 aprilie, la ora 13:00, în direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan.
 
Având în vedere că numărul celor înscrişi pentru tombolă este semnificativ mai mic decât cel al cumpărătorilor, îi îndemnăm pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket să completeze formularul disponibil la aici  pentru a-şi asigura înscrierea în tragerea la sorţi până la data de 13 aprilie inclusiv.
 
Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena şi la Bucureşti, pe 20 mai, la Arenele Romane.
 
Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas şi Carturesti şi online pe www.eventim.ro.
 

Share pe Facebook