KOOL WTF HIP

Noul disc Blondie, "Pollinator", va fi plin de staruri

Printre acestea se numără Sia, Charli XCX, Blood Orange şi TV on the Radio

Anul trecut, membrii Blondie, Debbie Harry şi Chris Stein anunţau că un viitor album ar fi cu putinţă în 3 ani şi că acesta ar fi foarte old-school.

Ultimele două materiale ale noastre au avut puţin cam mult computer şi elemente electro în ele, aşa că viitorul nostrum album va fi mult mai eco”, a spus Stein.

De curand însă, Blondie au anunţat cel de al unsprezecelea lor album de studio, Pollinator, şi au facut public primul single, Fun.




Surprizele însă nu se opresc aici. Albumul are cele mai diverse colaborari. De pilda, piesa Long Time este scrisă de Dev Hynes de la Blood Orange, celebra Sia a scris Best Day Ever, piesă pe care se aude chitara lui Nick Valensi de la The Strokes, Charli XCX a dat o mână de ajutor la Gravity, ex. chitaristul The Smiths, Johnny Marr a venit cu piesa My Monster, iar la primul single, Fun, o mână de ajutor a venit de la Dave Sitek de la TV on the Radio.

Mai mult, Joan Jett cântă Doom Or Destiny, comediantul John Roberts se aude pe piesa Love Level, The Gregory Brothers apar pe When I Gave Up On You, iar cireaşa de pe tort este prezenta lui Laurie Anderson pe o piesă ascunsă pe disc, numită Tonight.

Discul este produs de câştigătorul Grammy, John Congleton şi îl vom putea asculta în această vară.

Tracklist-ul Pollinator:

01. Doom or Destiny
02. Long Time
03. Already Naked
04. Fun
05. My Monster
06. Best Day Ever
07. Gravity
08. When I Gave Up On You
09. Love Level
10. Too Much
11. Fragments

Sursă: Consequence of Sound

Share pe Facebook