KOOL WTF HIP

Noutăţi despre aşteptatul album U2, "Songs Of Experience"

Primul single se va numi "You’re The Best Thing About Me"

Lansarea noului album U2, Songs Of Experience, a tot fost amânată, ba din cauza faptului că a câştigat Trump alegerile în Statele Unite, ba din cauza turneului aniversar de 30 ani de la lansarea albumului The Joshua Tree.

Recent însă, Bono a declarat că înregistrările acestuia progresează, şi că cel mai probabil acesta va fi lansat la începutul anului 2018, dar a adăugat "nu credeţi ce spun".

Conform însă publicaţiei The Irish Sun, Songs Of Experience ar putea fi lansat pe 1 decembrie, de Ziua Internaţională Anti-SIDA, în organizarea căreia Bono este implicat în calitate de co-fondator al organizaţiei caritabile RED. The Irish Sun ne mai informează că primul single, You’re The Best Thing About Me, va fi lansat pe 8 septembrie.

De asemenea, Dave Fanning, DJ la unul din radiourile irlandeze, a confirmat că noul disc "va apărea cu siguranţă în acest an".

"Ce e extraordinar cu acest album este că noile piese au o însemnătate aparte pentru U2. Membrii trupei şi-au luat foarte în serios noul material, într-un fel în care The Rolling Stones nu o face", a continuat DJ-ul.

Sursă: NME

Share pe Facebook