KOOL WTF HIP

O fosilă a unui vierme preistoric denumită după numele basistului Cannibal Corpse

Websteroprion vine de la Alex Webster

Într-un recentă lucrare publicată în Scientific Reports privind studiul viermilor, de către somităţi în domeniu, precum Mats E. Ericksson de la Lund University-Suedia, Luke A.Parry de la Universitatea din Bristol-Marea Britanie şi David M. Rudkin de la Royal Ontario Museum, Canada, aflăm de noi specii fosilizate din familia polychaetes [viermi cu ţepi, diverse lipitori marine şi râme].

O nouă specie de vierme fosilizat descoperită, este Websteroprion Armstrongi, care are o morfologie unică, nişte fălci foarte mari, care poate ajunge la 1 cm lungime, mărimea viermelui fiind de ordinul milimetrilor.

Conform cercetărilor, noua specie descoperită pare a fi un caz unic din specia de polychaete, care se prea poate să aibă o vechime de peste 400 milioane ani.

Dacă până acum situaţia nu vi se pare suficient de suprarealistă, staţi să vedeţi ce urmează.

Profesorul universitar suedez, Mats E. Ericksson, care este specialist în paleontologie, dar şi mare pasionat de heavy metal, a numit această specie Websteroprion, în onorarea basistului Alex Webster al trupei death-metal, Cannibal Corpse.

Acesta ne este la prima experienţă de acest gen. În trecut a mai redenumit fosile după Lemmy Kilmister şi King Diamond.

De asemenea, colegul său, care i-a fost si elev în trecut, profesorul britanic Parry, a denumit o specie foarte musculoasă de vierme folilizat după Henry Rollins.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook