KOOL WTF HIP

Othello Trio va concerta sâmbătă la Bucureşti

Othello (numele de scenă al lui Florentin Milcof) a cântat în lungul şi în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud,cu oprire în Germania, Tunisia sau Elveţia.

Othello Trio va concerta sâmbata, 17 februarie, ora 20, la Contego The Cofee Factory din Bucureşti

Trupa propune o abordare proaspătă a blues-ului condimentat cu  arome de folk şi jazz, într-un fusion de o manieră inedită.

Surpriza vine din regăsirea unor teme clasice alături de noi şi inspirate teme româneşti. În esenţă, un pian (Florentin Milcof), percuţia (Dan Socheri) şi basul (Sabin Ţăranu) vă vor spune o poveste a muzicii fără graniţe şi fără etichete.

Dacă, cel putin in spaţiul românesc, blues-ul are ca vedetă chitara, Othello Trio aduce în prim-plan pianul prin reamintirea unor standarde de piano blues mai puţin cunoscute publicului român dar, mai ales, prin compoziţii originale, pe versurile unor poeţi consacraţi ca George Ţărnea sau Adrian Păunescu, a unora mai puţin cunoscuţi ca Ion Pribeagu (Isac Lazarovici pe numele său real, textierul lui Constatin Tănase) sau pe versuri proprii, ale band-ului.

Othello (numele de scenă al lui Florentin Milcof) a cântat în lungul şi în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud,cu oprire în Germania, Tunisia sau Elveţia.

În Romania a orchestrat, compus şi interpretat pentru 12 albume ale unor artişti ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirică, Direcţia 5, a cântat alături de Paula Seling, AG Weinberger, Laurenţiu Cazan, Ştefan Bănica jr şi alţii.

A fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestraţie - Iris Athenaeum în cadrul Galei Industriei Muzicale Româneşti.

Share pe Facebook