KOOL WTF HIP

Ozzy Osbourne se teme să revină in Alamo, Texas

După ce in 1982 a urinat pe o statuie dedicata eroilor căzuţi în razboi, Ozzy are mari reţineri să revină in Texas, de teamă să nu fie asasinat

Vorbind despre noul show de televiziune Ozzy And Jack’s World Detour, front-man-ul Black Sabbath şi-a exprimat temerea că, dacă se intoarce in Alamo, Texas, riscă să fie impuşcat.

În 1982, Ozzy, într-o avansată stare de ebrietatea, a urinat pe soclul dedicat victimelor de razboi din Alamo, îmbrăcat fiind intr-o rochie de-a soţiei sale.

Acestuia i s-a interzis să mai calce în zonă timp de 10 ani, iar interdicţia i-a fost ridicată după ce a donat 10.000 $ la fondul de aducere aminte.

Fiul sau, Jack Osbourne a vorbit despre existenţa unei „femei nebune” care era prin mulţimea adunată in jurul lor, când au filmat la Alamo anul trecut.

În clip, Ozzy spune” Oamenii au amintiri. Presa o sa le amintească faptul c-am urinat acolo. Nu vreau să merg in Alamo.”

Întrebat de Jack ce rău i se poate întampla, Ozzy spune că se teme sa nu fie impuşcat sau bătut.

Jack Osbourne incearcă să-l convingă, susţinând că e o oportunitate să ingroape securea razboiului.

În partea din spate a capului meu” răspunde Ozzy.

Ultimul turneu mondial Black Sabbath se termină in februarie 2017, iar Ozzy impreună cu fiul său filmează in prezent pentru History, show-ul Ozzy And Jack’s World Detour

Sursa: Teamrock

Share pe Facebook