KOOL WTF HIP

Placebo live la Arenele Romane - Program şi reguli de acces

Concertul trupei începe la 21.15

Programul concertului Placebo:

    18:30 - Începe accesul la concert pentru cei care au bilete The Better Friend

    18:30 - 19:15 - Posesorii de bilete The Better Friend îşi vor putea lua băutura gratuită (inclusă în pachet)

    19:00 - Începe accesul la concert pentru posesorii de bilete “A Friend Indeed” şi acces general

    20:00 - Greetings Sugar (DJ Set)

    21:15 - concertul PLACEBO

Reguli de acces la concertul Placebo:

    Cei care au bilete “The Better Friend” şi “A Friend Indeed” sunt rugaţi să folosească intrările dedicate.

    Insignele şi brelocurile pe care le vor primi posesorii de bilete "The Better Friend" şi "A Friend Indeed" vor putea fi ridicate numai în intervalul 18:30 – 20:00 din punctele special amenajate care vor fi marcate vizibil. Vă reamintim să purtaţi la vedere insignele pentru ca ar putea să vă aducă surprize plăcute din partea trupei.

    Managementul formaţiei PLACEBO face un apel catre fani şi îi roagă să nu utilizeze camerele de fotografiat neprofesionale de tip “săpuniere" sau camerele telefoanelor mobile pe durata concertului.

    Totodată, este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri, sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, genti si bagaje voluminoase, lasere, biciclete şi trotinete.

    În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Placebo, una dintre cele mai apreciate şi influente formaţii ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoţi pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 şi zeci de amintiri şi stări de spirit inspirate de ritmurile captivante şi de versurile intrigante ale unor piese ca „Pure Morning”, „The Bitter End”, „Every me and Every You” sau „Teenage Angst”.

Share pe Facebook