KOOL WTF HIP

Răspunsul Depeche Mode după ce a trupa a fost catalogată ca fiind de dreapta

Trupa va cânta pe 23 iulie la Cluj

Americanul Richard Spencer este preşedintele Institutului Naţional de Politică, cunoscut pentru politicile sale de dreapta, susţinător al ideii de paşnică purificare etnică, pentru a opri deconstrucţia culturii europene.

Întrebat într-o conferinţă de presă de către un ziarist, dacă îi place rockul, acesta a răspuns că Depeche Mode este oficial o trupă de dreapta.

Acesta a revenit asupra declaraţiei pe contul său de twitter, spunând că a glumit, că nu are nicio legătură cu Depeche Mode, dar că este un fan al trupei de foarte mult timp.

Anul trecut Spencer declara că piesa Depeche Mode, People are people,  vorbeşte de fapt despre diferenţele rasiale şi că este un imn al cauzei dreptei pe care el o susţine.

Răspunsul trupei n-a întârziat să apară. Un purtător de cuvânt al trupei a declarat pe publicaţia Esquire că afirmaţia lui Spencer este ridicolă:

Depeche Mode nu are nicio legătură cu Richard Spencer şi nu este o susţinătoare a politicilor de dreapta ale acestuia.”

În martie, Depeche Mode lansează cel de-al 14-lea album al lor, Spirit. În mai vor porni în turneul de promovare al acestuia, The Global Spirit, iar pe 23 iulie îi vom putea vedea la Cluj.

Share pe Facebook