KOOL WTF HIP

Războiul declaraţiilor între Marilyn Manson şi Justin Bieber

Bieber a vândut cu 200 $ tricoul cu Manson şi cu numele său pe el

Ai fi zis iniţial că cei doi sunt prieteni. Bieber a purtat un tricou cu Marilyn Manson pe scenă, iar cel din urmă i-a răspuns purtând un tricou cu vedeta pop.

În iulie însă, Bieber s-a apucat să vândă tricouri vechi cu Manson, dar nu numele lui pe ele, ceea ce a făcut toată lumea să presupună ce cei doi au o înţelegere în acest sens. Preţul unui astfel de tricou era de aproximativ 200 $.

Într-un recent interviu pentru Consequence of Sound, Manson a declarat că atunci când l-a întâlnit prima oară pe Bieber "deja purta un tricou cu mine şi cu numele lui pe el. Şi mi-a zis: Te-am făcut din nou relevant."

"A fost o mare greşeală să-mi spună mie asta. Este doar un agarici foarte arogant. Pe vremuri era un om de pus la rană, genul ‘yo yo bro!’, cu vorbe dulci. I-am zis să stea jos şi să nu-şi ridice cocoşelul la mine."

"I-am spus că vin a doua zi la probele de sunet pe care le făcea la Staples Center să cânt Beautiful People. Am glumit, dar el chiar a crezut asta. Atât de prost este."

De asemenea, Manson a mai dezvăluit că a demarat toate procedurile pentru a rezolva problema cu tricourile cu poza sa şi numele lui Bieber pe ele: "Nu a avut nimeni nimic de comentat. Şi-au recunoscut vina şi ne-am dat banii."

Sursă: NME
 

Share pe Facebook