KOOL WTF HIP

Reacţia liderului Megadeth, Dave Mustaine, privind violenţele din Charlottesville

"Sunt foarte mâhnit să văd cum oamenii involuează în animale."

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, a condamnat atacurile din Charlottesville, Virginia, unde, în urma ciocnirilor violente dintre manifestanţii de extremă dreaptă şi cei care li s-au opus, a murit o femeie în vârstă de 32 ani.

Aceasta a fost lovită de o maşină care a intrat în mulţime, iar alte 19 persoane au fost rănite.

"Nu ştiu multe despre cele întâmplate, tot ce ştiu este ce am văzut la televizor. Ce ştiu însă este că nemernici sunt în ambele tabere. Aşa cum unii s-au dus la protestele liberalilor şi au început să se bată, tot aşa, din partea liberală era un individ care, cu un antifurt de bicicletă, l-a lovit pe un altul în moalele capului. Omul ăsta nu făcea parte dintre protestatari. Era doar un provocator", a declarat Mustaine într-un interviu acordat Metal Hammer.

"Dacă cei de dreapta se duc să se bată cu cei de stânga, atunci şi cei de stânga fac la fel. Chiar nu îmi pot da seama de ce unii oameni fac asta şi au inima plină de ură. Pentru mine ideea de a intra cu maşina într-o mulţime de oameni este neînţeles. Pur şi simplu nu am capacitatea de a gândi cu atâta ură", a concluzionat liderul Megadeth.

De asemenea, pe contul său de Twitter, Mustaine a mai adăugat: "Am văzut ce s-a întâmplat în Virginia. A fost groaznic şi sunt foarte mâhnit să văd cum oamenii involuează în animale."

Surs: TeamRock

Share pe Facebook