KOOL WTF HIP

Reacţia lui Rob Halford, vocalistul Judas Priest, în urma faptului că trupa n-a intrat în Rock and Roll Hall of Fame

"Credem că muzica heavy metal merită mai multă atenţie"

Mai multe nume mari din muzică precum Radiohead, Kate Bush, Rage Against The Machine, Depeche Mode, Eurythmics, MC5 , LL Cool, Bon Jovi, Nina Simone, The Cars, The Moody Blues şi Dire Straits au fost nominalizate pentru a fi introduse în 2018 în Rock and Roll Hall of Fame.

Conform voturilor publicului, la ceremonia care va avea loc pe 14 aprilie în Cleveland, Ohio, doar Bon Jovi, Nina Simone, The Cars, The Moody Blues şi Dire Straits sunt cei care au adunat suficiente voturi şi vor participa la ceremonie.

Invitat la postul de radio 100.7 KSLX, Rob Halford, vocalistul Judas Priest, a declarat că "ar fi fost foarte încântat" să fi fost parte din Rock and Roll Hall of Fame şi că trupa sa îşi "merită" locul acolo.



"Am muncit peste 10000 ore. Dincolo se asta, credem că muzica heavy metal merită mai multă atenţie din partea the Rock and Roll Hall of Fame. Suntem emoţionaţi şi onoraţi că am fost nominalizaţi. Este o victorie dulce-amară. Munca noastră a fost recunoscută. N-am reuşit să fim introduşi de această dată, dar sper că metalul va avea parte de mai multă atenţie."

De asemenea, Halford a citit şi scriscoarea pe care a primit-o din partea Rock and Roll Hall of Fame:

"Mulţumim că aţi apreciat nominalizarea de a fi introduşi în the Rock and Roll Hall of Fame. Deşi nu aţi primit suficiente voturi, faceţi parte din grupul foarte select care a fost nominalizat. Nu puţini sunt artiştii care au fost nominalizaţi de mai multe ori înainte de a fi introduşi. De exemplu, Black Sabbath a fost nominalizată de 8 ori, Patti Smith de 7 ori, Solomon Burke de 9 ori, iar Beastie Boys şi The Yardbirds de 3 ori.

Dacă vă aflaţi în turneu sau dacă veţi ajunge ca simpli turişti în Cleveland, Ohio, vă rugăm să ne vizitaţi muzeul nostru. Avem nu mai puţin de 6 etaje de istorie rock and roll care a schimbat lumea. Sunteţi parte din această istorie şi suntem onoraţi să o împărtăşim cu voi. Felicitări pentru nominalizar
e.

Toate cele bune,

Greg Harris, Preşedinte şi CEO la Rock and Roll Hall of Fame
"

Sursă: NME

Share pe Facebook