KOOL WTF HIP

Reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Cluj

Trupa va susţine două show-uri în Romania, la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena şi la Bucureşti, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai aşteptat show rock al primăverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergură ale scenei internaţionale, aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, Images and Words, printr-un concert special la Cluj-Napoca (în incinta Cluj Arena) pe 19 mai. Este o şansă unică pentru fanii să asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care şi-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Cu o tradiţie de aproape 3 decenii, Dream Theater  a călătorit în întreaga lume, împărtăşind poveştile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze şi consolidându-şi poziţia de “trupă cult”.

Dintre cele 13 albume de studio, Images and Words ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie şi rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul Pull Me Under a reuşit să se claseze în primele 10 poziţii în topul radio şi TV, atrăgând astfel mulţi alţi iubitori de muzică în sfera rock-ului.


 
 
Biletele se pot achiziţiona in continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la pretul de 225 de lei. Biletele vor fi disponibile şi în ziua evenimentului la casa de bilete situate la intrarea în spaţiul de concert la preţul de 250 de lei.
 
Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permiţând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.

Pentru posesorii de Platinum Dream Ticket şi Golden Dream Ticket accesul se va face prin peluza nord Someş, poarta 4 (din Splaiul Independenţei), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spaţiul de concert tot prin peluza nord Someş, însă trebuie să folosească poarta 5.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces şi trebuie însoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie.
 
Pentru confortul şi siguranţa spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informaţii şi reguli de acces.
 
Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 
De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie.
Pentru propria lui siguranţă, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.
 
Programul serii este următorul:
 
18:00- 18:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
18:30 – Acces Golden Dream Tickets şi acces general
20:00 – Show start Dream Theater
 
Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului.
Posesorii de Platinum Dream Tickets şi Golden Dream Tickets sunt rugaţi să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător.

Concertele Dream Theater sunt organizate de Phoenix Entertainment.

Share pe Facebook