KOOL WTF HIP

Scrisoarea emoţionantă scrisă de fiica lui Chris Cornell de Ziua Tatălui

"Nu-ţi face griji pentru că este o pierdere de timp"

Comemorarea primei luni de la moartea lui Chris Cornell s-a întâmplat să cadă de Ziua Tatălui. Cu siguranţă, un moment foarte greu şi dureros pentru familia liderului Soundgarden.

Toni, fiica de 12 ani a lui Chris Cornell, a avut, foarte de înţeles, nevoia să aşterne câteva cuvinte către tatăl său:

"Tati,

Lasă-mă să încep prin a-ţi spune cât de mult te iubesc şi cât de mult însemni pentru mine. Eşti idolul meu, omul la care m-am uitat mereu cu admiraţie. Ai fost mereu alături de mine şi m-ai încurajat în fiecare zi şi încă o faci.

De câte ori plâng şi simt că nu pot depăşi momentele grele, îţi aud vocea care-mi spune: "Nu-ţi face griji pentru că este o pierdere de timp. Sunt OK."

Orice mi-ai spus de fiecare dată a însemnat enorm pentru mine. Probabil şi pentru că cele spune au fost cuvinte bine ticluite.

De fiecare dată când te întorceai din turnee, îţi petreceai tot timpul cu noi. N-a contat pentru tine cât de obosit erai, cât de mult stătusei pe drumuri, erai acolo pentru noi.

De câte ori am fost bolnavă, ai avut grijă de mine, m-ai îmbrăţişat, m-ai sărutat. Nu ţi-a păsat că te poţi îmbolnăvi şi tu. Ai stat nopţile lângă mine când am avut febră. Te-ai trezit să-mi dai medicamentele. De câte ori deschideam ochii şi te vedeam, mă simţeam mai bine.

Dintre multele amintiri pe care le am cu tine, una este preferata mea şi s-a întmplat în acest an când ne-am uitat la Purple Rain. Stăteam la mine în cameră, căutând un film să vad şi ai venit şi mi-ai propus să vedem Purple Rain. Întotdeauna m-am bazat pe recomandările tale. Mi-a plăcut enorm filmul. Apoi a cântat piesa ta favorită, The Beatiful Ones.

"Cântecul ăsta e atât de special că nu face parte din nici un gen anume. Când aveam 12 ani şi am văzut filmul la cinema, un individ a început brusc să râdă gălăgios când a venit momentul acestei scene şi acestei piese. Acest fapt m-a scos din minţi" mi-ai povestit.

De atunci am iubit piesa asta şi am ascultat-o încontinuu.

Artele au fost mereu conexiunea nostră specială. Poeziile, cărţile, muzica, scrisul. Amândoi le-am iubit necondiţionat.

Cu cine mai văd eu acum Purple Rain? Cu cine mai ascult eu piesa The Beautiful Ones?

Sper ca într-o zi să am cu cine, pentru că m-ai învâtat foarte bine.

Ştiu că eşti încă aici. Eşti căldura pe care o simt atunci când este frig.

EŞTI CEL MAI BUN TATĂ DIN ÎNTREAGA LUME. Şi ştiu că dacă nu ţi s-ar fi întâmplat acest nefericit accident, m-ai fi ţinut în braţe acum şi ne-am fi uitat la Purple Rain.

Mi-e foarte dor de tine, tati! Eşti cel mai bun tătic din lume şi meriţi să fi celebrat de Ziua Tatălui!

Te iubesc,

fiica ta iubită, Toni
"

Liderul Soundgarden s-a sinucis pe 18 mai în camera unui hotel din Detroit, după ce a susţinut un concert în acest oraş cu trupa sa.

Share pe Facebook