KOOL WTF HIP

Scuza lamentabilă a lui Marilyn Manson după ce a îndreptat o armă semi-automată de jucărie spre oamenii din public

Câteva ore mai târziu după incident, 26 oameni au fost omorâţi prin împuşcare într-o biserică din Texas

Pe 5 noiembrie, Marilyn Manson şi-a reluat turneul de promovare al celui mai recent album, Heaven Upside Down, după ce şi-a rupt piciorul în urma incidentului pe care l-a avut pe scenă în New York pe 30 septembrie.

Acesta a susţinut concertul de la Ozzfest Meets Knotfest într-un scaun cu rotile şi a reuşit să comită una din cele mai de nefăcut gafe din cariera sa, anume să îndrepte a armă semi-automată de jucărie către public căreia ia fost ataşat un microfon în timp ce cânta piesa We Know Where You F****** Live.

"Glumiţa" n-a prea fost gustată, odată pentru că în oraşul în care a avut loc concertul, San Bernardino, California, în decembrie 2015, 14 oameni au fost ucişi în urma unui atac terorist, şi a doua oară pentru că doar câteva ore mai târziu după cântarea lui Manson, alţi 26 de oameni au fost omorâţi prin împuşcare într-o biserică din Sutherland Springs, Texas.

"În vremuri în care uciderile în masă prin împuşcare au devenit un eveniment cotidian, ce am făcut eu a fost o încercare de a atrage atenţie de cât de accesibile sunt armele semi-automate. Arta mea a fost mereu o contra-reacţie la cultura populară şi la felul în care oameni se gândesc să comită fapte oribile în această lume. Gestul meu nu a intenţionat să fie lipsit de respect şi de empatie. Microfonul pe care l-am ataşat pe armă a fost aprobat de către un ofiţer de poliţie. Sunt total alături de cei care sunt afectaţi de iresponsabilitatea şi condamnabila folosire a armelor REALE." a declarat acesta într-un comunicat de presă.

Armele se pare că au o relaţie nu tocmai ortodoxă în cariera lui Marilyn Manson. Acesta a fost găsit drept ţap ispăşitor pentru atacul terorist din 1999 de la Columbine High School, pe motiv că cei doi adolescenţi criminali ar fi fost fanii lui, fapt care ulterior s-a dovedit a fi neadevărat.

Nu este singura problemă de imagine cu care Marilyn Manson se confruntă în ultima vreme, basistul trupei, Twiggy Ramirez, fiind concediat din trupă în urma unor acuzaţii de viol şi abuz sexual venit din partea fostei sale iubite, Jessicka Addams. Pentru actualul turneu acesta a fost înlocuit cu basistul Juan Alderete de la Mars Volta.

Sursă: Loudwire

Share pe Facebook