KOOL WTF HIP

Se prea poate ca următorul album Rammstein să fie şi ultimul

Trupa a lansat în acest an concertul Paris pe DVD şi Blu-Ray

Într-un interviu pe care chitaristul Rammstein, Richard Kruspe, l-a acordat Resurrection Fest în iulie, acesta a vorbit despre viitorul material al trupei:

"Am fost foarte sceptic privind revenirea în studio cu Rammstein, pentru că atunci când am înregistrat cel mai recent album al nostru, aproape că ne destrămasem ca trupă. Prin urmare, a fost foarte, foarte stresant şi dureros să iau acestă decizie. Ideea c-am să trec din nou prin această experienţă m-a făcut puţin nervos. Şi atunci am făcut toţi o înţelegere. Ne-am propus să înregistrăm doar cinci piesă, să nu punem prea mare presiune pe noi."

"Am început să lucrăm cu doi ani în urmă şi tot ce pot să spun acum este că totul a fost foarte natural şi ne-am şi distrat. Iar rezultatul estă c-am reuşit să creem cam 28 de idei, nu vreau să spun piese, ci idei."

Kruspe a ţinut să sublineze şi că acest viitor album s-ar putea să fie ultimul al trupei Rammstein:

"Sunt anumite motive pentru care simt că acesta se prea poate să fie ultimul nostru album. Este doar un feeling, se prea poate să mă înşel. Prin urmare, vreau ca acest disc să fie cât de bun cu puţinţă."

De asemenea, chitaristul Rammstein a dat detalii şi privind apariţia acestuia:

"Când am ascultat tot ce am înregistrat am simţit foarte mult potenţial şi sunt foarte mulţumit de rezultat pentru moment. Cel mai probabil anul următor o să ne apucăm de înregistrări."

Pe 19 mai, Rammstein a lansat Paris, un concert pe DVD şi Blu. Concertul a fost filmat în martie 2012 în cadrul turneului Made In Germany.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook