KOOL WTF HIP

Sharon Osbourne se întreabă de ce Harvey Weinstein nu i-a făcut niciodată avansuri

"Îmi vine să-l întreb ce e în neregulă cu mine."

Sharon Osbourne, soţia şi managerul lui Ozzy a declarat că a lucrat încă din anii 80 cu Harvey Weinstein şi cu fratele acestuia, Bob Weinstein, colaborând împreună atât la organizarea de concerte, cât şi la realizarea show-ului TV, The Osbournes.

Cariera producătorului Harvey Weinstein a luat sfârşit după ce mai multe femei din industria de entertainment americană, precum Gwyneth Paltrow sau Angelina Jolie l-au acuzat de avansuri şi hărţuire sexuală.

"N-am avut niciodată vreo problemă în acest sens. Îmi vine să-l întreb ce e în neregulă cu mine. Nu mi-a făcut niciodată avansuri", a declarat Sharon pentru publicaţia Event.

"M-am gândit de ce nu s-a întâmplat niciodată asta şi am realizat că depinde de ce fel de femeie eşti. Nu m-am confruntat niciodată cu vreun abuz sexual, dar cred că atitudinea mea a fost mereu de <<Nu te pune cu mine!>>. Dacă vreodată ar fi încercat vreun bărbat asta cu mine, ar fi fost mort. Fără indoială." a concluzionat doamna Osbourne.

La o lună de zile după ce hărţuielile sexuale lui Harvey Weinstein, desfăşurate pe câteva decenii, au fost dezvăluite în New York Times, acesta a fost exclus din Television Academy, din Academy of Motion Picture Arts and Sciences şi i s-a interzis pe viaţă să mai facă parte din Producers Guild of America. De asemenea, Weinstein se confruntă cu suspendarea şi achitarea unor taxe dispiplinare pentru BAFTA şi The Directors Guild of America.

Un purtător de cuvât al acestuia a negat în mod repetat acuzaţiile de sex non-consensual, iar Weinstein şi-a cerut public scuze "pentru felul în care s-a comportat cu colegele sale în trecut."

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook