KOOL WTF HIP

Sinuciderea lui Chester Bennington, identică cu cea a prietenului său, Chris Cornell

Bennington a fost naşul de botez al unuia din copiii vocalistului Soungarden

Surse din cadrul autorităţilor susţin că vocalistul Linkin Park a fost găsit spânzurat de uşa care separă dormitorul de dulap. Chris Cornell a fost găsit spânzurat de uşa care separa dormitorul de baie. Diferenţa este că Chester Bennington s-a spânzurat cu o curea, iar Cornell cu o bandă de cauciuc pentru exerciţii de întreţinere a musculaturii.

Conform TMZ, în cameră a fost găsită o sticlă de alcool aproape goală, dar nici urmă de droguri. Nici Chester, nici Chris nu au lăsat vreun bilet de adio.

La ceremonia de înmormântare a vocalistului Soundgarden, Chester Bennington a cântat piesa Hallelujah. De asemenea, acesta a declarat că „Nu-mi pot imagina o lume fără tine.

Bennington a fost naşul de botez al unuia din copiii lui Cornell. Sinuciderea sa s-a întâmplat în ziua când Chris Cornell ar fi împlinit 53 ani.

Credeam că nimic nu-mi mai poate frânge inima, a declarat soţia lui Cornell pe contul său de Twitter.

Conform poliţiei, Bennington era singur în casa sa din Palos Verdes Estates din Los Angeles, când s-a sinucis, familia fiind plecată în oraş. Trupul neînsufleţit a fost găsit de o menajeră.

Bennington s-a luptat ani de zile cu dependenţa sa de droguri şi alcool. Într-un mai vechi interviu a declarat că luase de câteva ori în considerare varianta sinuciderii, pentru că a fost abuzat sexual când era copil.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook