KOOL WTF HIP

Slayer aduce explicaţii suplimentare privind poza lor cu Trump de pe Instagram

„Niciodată n-am susţinut vreun canditat sau vreun partid politic”

Legendele trash-metal, Slayer, au revenit cu o declaraţie oficială privind poza trucată în care trupa apărea alături de Donald Trump pe contul lor oficial de Instagram.

Postarea aparţine lui Tom [Araya n.r.,] nu e ceva ce i s-a cerut trupei să posteze şi nu reprezintă punctual de vedere al trupei. Cu toţii avem opinii personale, unele dintre ele au fost exprimate public în trecut, dar niciodată Slayer n-a susţinut vreun candidat sau vreun partid politic şi trupa doreşte ca lucrurile să rămână aşa”, declarat reprezentatul oficial al trupei.

Poza a apărut pentru prima dată pe contul oficial Instagram al trupei Slayer cu o zi înainte de numirea oficială a lui Trump în funcţia de preşedinte, dar a dispărut în mod misterios, apoi aceasta a fost din nou repostată de Tom Araya, însoţită de reacţia acestuia la cele întâmplate..

Credeţi sau nu, poza a fost postată de mine pe 20 ianuarie pentru că am crezut că este amuzantă. Am fost mirat să văd numărul mare de comentarii, unele pozitive, altele negative. În două ore aveam cam 10.000 like-uri. Nu mi-am imaginat că poza va naşte aşa controverse. Ne place sau nu, el este preşedintele acum. Când m-am trezit a doua zi dimineaţă, am aflat că cineva a şters poza. Îmi explică şi mie cineva de ce?

De asemenea, în trecut, chitaristul Kerry King s-a declarat un susţinător al lui Hillary Clinton.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook