KOOL WTF HIP

Spectacolul aniversar Omul cu Şobolani ◊ 20 de ani se mută la Fratelli Studios

Alături de OCS pe scenă vor mai fi prezente trupele Cred Că Sunt Extraterestru, Breathelast , Roadkillsoda s.a.

Spectacolul aniversar Omul cu Şobolani ◊ 20 de ani ce urma să aibă loc sâmbătă, 22 aprilie la Arenele Romane din Bucureşti, se mută la Fratelli Studios, Str. Glodeni 1-3.

Invitaţiile, acreditările şi biletele rămân valabile. În cazul în care există persoane care doresc rambursare a contravalorii biletelor acest lucru se poate face în urma unei solicitări trimise pe adresa: contact@iabilet.ro.

Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face în funcţie de modalitatea de plată prin care s-au achiziţionat biletele:

- daca biletele au fost achiziţionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor se va efectua în contul din care s-a facut plata iniţială;

- dacă biletele au fost achiziţionate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor va fi returnată din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;

-  daca biletele au fost achiziţionate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alţi parteneri ai IABILET, rambursarea se va face într-un cont bancar în lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro  sau prin mandat poştal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele căreia s-a efectuat comanda.

Share pe Facebook