KOOL WTF HIP

Stone Sour concertează la Bucureşti în vara anului următor

Biletele se pun în vânzare pe 15 decembrie

Stone Sour va cânta la Arenele Romane, Bucureşti pe 26 iunie.

Trupa a început să îşi scrie paginile în cartea de istorie a muzicii în 1992. Chiar dacă după 5 ani trupa şi-a incetat activitatea, în 2000 a revenit pe baricade iar in prezent se poate lauda cu peste 2 milioane de albume vândute în Statele Unite.

În prezent, Stone Sour înseamna Corey Taylor (lead vocals, guitar - solist şi în Spliknot), Jonsh Road (guitar), Roy Mayorga (drums), Jimmy Chow (bass) şi Christian Martucci (guitar).

De-a lungul carierei, grupul a primit trei nominalizari la Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de alternative metal din lume, iar piese precum "Through Glass", "Bother" sau "Tired au devenit rapid hit-uri şi au urcat pe primele poziţii în topurile muzicale din întreaga lume.

Biletele se pun in vanzare pe 15 decembrie şi au urmatoarele preţuri:

- EARLYBIRD: Categoria A: 145 de lei, Categoria B: 129 de lei, Categoria C: 85 de lei - pana pe 1 februarie
- PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei - pana pe 26 iunie
- Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei - la intrare

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi. Cei sub 14 ani trebuie să vină insoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Concertul are loc in aer liber.

Un eveniment Metalhead & BestMusic Live Concerts.

Share pe Facebook