KOOL WTF HIP

Superbele cuvinte ale lui Iman în memoria soţului său, David Bowie

"Ştiu că vom fi din nou împreună. Iubirea nu încetează. Iubirea remodelează."

Într-un interviu acordat Vogue, Iman, văduva lui David Bowie, a vorbit despre relaţia pe care cei doi au avut-o împreună .

"David mi-a dăruit cei mai extraordinari, cei mai fascinanţi şi plini de iubire 24 ani din viaţa mea. Şi nu mi-au fost suficienţi" a declarat aceasta.

"Stelele au cerut prezenţa lui David", avea să spună Iman, imediat după ce Bowie a încetat din viaţă. "Acestora le-am dăruit un soţ, un tată, un socru, un prieten, un mentor şi multe alte momente de zilnice de bucurie dintre oameni care se iubesc."

Modelul, care s-a căsătorit cu Bowie în 1992, a mulţumit fanilor acestuia care au fost un real suport moral prin mesajele şi activitaţiile lor, când acesta a decedat în ianuarie 2016.

"Avem o superbă fiică, Lexi, care are acum 17 ani. În urmă cu un an, fiul lui David, Duncan, şi soţia sa, Rodene, au adus pe lumea un băiat, Stenton. Fiica mea, Zulekha, şi soţul ei, Jason, ne vor binecuvânta în curând cu un copil. Cu aşa o familie, care înmugureşte, nu mai sunt doar mamă, ci şi bunică acum. Aşa trăiesc acum, în spirit şi prin puterea exemplului. Mereu trebuie să avem credinţă. Cât despre David, sunt Iman a lui cea perfectă şi ştiu că vom fi din nou împreună. Iubirea nu încetează. Iubirea remodelează."

Sursă: NME

Share pe Facebook