KOOL WTF HIP

Syn Ze Şase Tri deschide concertul Mayhem de diseară

Evenimentul are lor la Kruhnen Musik Halle, Braşov

Publicul braşovean va avea ocazia să vadă astăzi, 12 aprilie, noua formulă Syn Ze Şase Tri live!

Un show bloodstained black metal, cu atmosferă, decoruri speciale, un concert gândit sa satisfacă aşteptarea fanilor noştri, un spectacol perfect pentru o seară memorabilă, alături de trei trupe de top: Indian Fall, Inferno şi Mayhem!

Dupa zece ani de activitate, concretizaţi în trei albume de studio, concerte şi turnee prin ţară şi prin străinatate, Syn Ze Şase Tri revine în locul în care, acum patru ani, avea loc unul din cele mai frumoase concerte din existenţa trupei.

Accesul se face de la ora 19.00, Syn Ze Şase Tri va deschide concertul la ora 19.30.

 

Mayhem, poate cea mai controversata formatie din istoria muzicii metal, revine pe 12 aprilie in Romania, la Kruhnen Musik Halle din Braşov, alaturi de o serie de invitati speciali ce vor fi anuntati in urmatoarele luni.

Cu un setlist special, concentrat atât pe albumul De Mysteriis Dom Sathanas, cât şi compozitii din intregul catalog discografic, Mayhem vor aduce la Braşov o producţie proprie, total diferită faţă de prestatia de la Rockstadt Extreme Fest.

Considerat unul din cele mai influente albume ale muzicii black metal, compozitia discului a debutat în 1987, însă lansarea a venit abia în 1994, dupa cel mai controversat capitol al scenei norvegiene, umbrit de crime si sinucideri.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs.

Share pe Facebook