KOOL WTF HIP

The Australian Pink Floyd Show cântă la Bucureşti

Evenimentul va avea loc în primăvară la Sala Palatului

Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment prezintă, în premieră, în România, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la Bucureşti Sala Palatului, pe 5 mai 2018.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv şi psihedelic, care şi-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd.

Înfiinţată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a susţinut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de ţări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

În prezent, trupa are în componenţă 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi şi chiar fondatori: Steve Mac - vocal şi chitară, Colin Wilson – chitară bass şi vocal, şi Jason Sawford – clape.

Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd şi se bazează pe lumini, animaţii şi stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic.

Biletele pentru show-ul de la Bucureşti se pun în vânzare miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 14:00 în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro şi vor avea următoarele preţuri:

VIP – 310 RON
Categoria I – 270 RON
Categoria II – 220 RON
Categoria III – 170 RON
Categoria IV – 90 RON

Share pe Facebook