KOOL WTF HIP

The Knife anunţă editarea unui album live

Trupa are probleme cu distribuţia oriunde în afara Europei

Întocmai ca Radiohead şi The Knife a ales promovarea noilor materiale cu două filmuleţe creepy. Se pare că aşa e moda acum, să-ţi înspăimânţi audienţa şi să îţi asiguri necesarul de dopamină cu nişte like-uri de la fanii care fie sunt cam deranjaţi la cap, fie nu prea au înţeles nimic, dar li se pare cool David Lynch.




În fine! Treaba e că duo-ul suedez anunţă apariţia pe 1 septembrie materialului Shaking the Habitual: Live at Terminal 5, care este unul din ultimele lor concerte înainte să-şi anunţe oprirea activităţii ca trupă, atât în varianta audio cât şi video.

Shaking the Habitual: Live at Terminal 5 va fi distribuit doar în Europa, nu şi în restul lumii din cauza unui litigiu între trupă şi Brille, casa de discuri căreia îi sunt cesionate drepturile de autor pentru America de Nord, America de Sud, Asia şi chiar Marea Britanie, mai exact, fix pieţele care contează.

"Noi sperăm că acest litigiu va fi soluţionat curând, atât pentru produsul video cât şi pentru cel audio", a declarat managementul The Knife.

Share pe Facebook