KOOL WTF HIP

Toboşarul Deep Purple, Ian Paice, spune că trupa nu ia deloc în considerare întoarcerea lui Ritchie Blackmore

"Nu garantez că fiecare zi cu el va fi una amuzantă"

Întrebat de The Rock Brigade, dacă trupa ia în considerare întoarcerea lui Ritchie Blackmore, având în vedere că este vorba de turneul de adio, toboşarul Ian Paice a răspuns cu nu este cazul ca Deep Purple să-şi facă astfel de calcule.

"Când Ritchie a plecat din Deep Purple, nu l-a dat nimeni afară. A fost alegerea sa. Trupa şi-a văzut de drum mai departe. Ritchie are proiectele lui, ceea ce este extraordinar. Este evident că e fericit cu ceea ce face".

"Ne simţim toţi foarte bine în trupă, este o atmosferă foarte prietenoasă. Ne suim cu toţii pe scenă şi ştim ce avem de făcut. Nu cred că viaţa lui Ritchie ar mai frumoasă alături de noi. Lucrurile sunt mai complicate. Pe scena vieţii mele, nu mai am nevoie de zone neguroase. Îmi plac lucrurile clare şi ştiu c-o să fie fun. Ţin enorm la Ritchie, dar nu garantez că fiecare zi cu el va fi una amuzantă", a continuat Paice.

Blackmore este co-fondator Deep Purple şi a compus multe riff-uri memorabile pentru trupă, printre care şi pentru Smoke On The Water. Acesta a părăsit trupa în 1993.

Pe 7 aprilie Deep Purple a lansat albumul InFinite. De asemenea, trupa a anunţat turneul lor de adio, The Long Goodbye, iar în cadrul acestuia va cânta pe 13 mai la RomExpo, Bucureşti.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook