KOOL WTF HIP

Tribute Joe Satriani cu Adi Manolovici Syndikate

Evenimentul are loc pe 19 mai în Club Quantic

Quantic te invită vineri, 19 mai, începând cu ora 20.00, la Tribute To Joe Satriani. Trupa Adi Manolovici Syndikate, alături de câţiva elevi ai Academiei de Rock, îţi va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani!

Chitaristul de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odată cu albumul său din 1987 Surfing with the Alien, iar după o carieră impresionantă cu 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy, numeroase alte trofee dar şi cu peste 30 de albume solo, Satriani continuă să fie adorat de fanii săi de pe întregul mapamond. Un motiv în plus de a-i reasculta hiturile în interpretarea de excepţie a unuia dintre cei mai buni chitarişti români, Adi Manolovici.

Trupa Adi Manolovici Syndikate a luat fiinţă în aprilie 2005. În formula actuală, la tobe este Alexandru Alex Neagu, muzician pedagog, autor al manualului de tobe "Metoda de tobe pentru începatori - Trăieşte prin ritm!", artist valoros ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe trupe şi muzicieni, iar la chitară bas este Catalin Răzvan, experimentat muzician şi profesor de bas ce nu mai are nevoie de nici o altă prezentare...

Preţul biletului este 20 lei, iar în ziua evenimentului, biletele se pot achiziţiona la preţul de 25 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Club Quantic, Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara.

Share pe Facebook