KOOL WTF HIP

Trupa VUNK a descoperit o nouă specie de om: CAMELEOM!

Trupa pregăteşte un concert simfonic la Arenele Romane

CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon şi om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care îşi acceptă defectele, slăbiciunile, greşelile, sentimentele de vină, speranţele, visele, aşteptările sau reuşitele, fără să încerce să le ascundă.

Pe 24 mai, la Arenele Romane, VUNK pune în scenă cea mai mare producţie a lor din acest an, concertul simfonic rock “CAMELEOM”!

Este prima dată când VUNK cântă la Arenele Romane, în acest an mutând aici concertul lor anual tradiţional de la Sala Polivalentă.

Spectacolul povesteşte transformarea unui om şi a emoţiilor prin care trece în fiecare zi de la răsărit până în noaptea ce urmează.

Suntem înconjuraţi de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-şi asume cine sunt, să-şi exteriorizeze emoţiile, din teama de a nu fi judecaţi, din teama de a nu fi înţeleşi şi asistăm cu toţii la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulţi, suntem toţi. Concertul ăsta este unul dintre cele mai importante ale carierei noastre fiind vorba de un concert simfonic, în care vom cânta toate hiturile trupei şi alte piese, pe care, de obicei, nu le cântăm în concertele noastre, acompaniaţi de o orchestră de 50 de oameni, dirijaţi de George Natsis. Ne vom mai împlini un vis odată cu acest spectacol”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Despre Trupa Vunk: de peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiş exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii şi cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Aşa şi”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, Extrovertit, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.”

Foto: Petru Ivu
 

Share pe Facebook