KOOL WTF HIP

Trupa VUNK jură să spună adevarul în primul DOCUMENTAR al unei trupe rock româneşti

“Povestim despre curajul de a experimenta lucruri noi, despre cât de greu este să te depăşeşti an de an, despre prietenie şi încredere."


Trupa Vunk continuă seria premierelor în rockul romanesc şi va lansa primul documentar, “VUNK-Jur să spun adevărul”.

Documentarul prezintă istoria Vunk, trupa premierelor şi inovaţiilor din muzica românească, din 1989, de când fondatorii trupei, Cornel ILIE şi Nicu Sârghea, erau în clasa a patra,  şi continuă cu tot procesul firesc al oricărui artist care-şi doreşte să trăiască pentru muzică si din muzică.

“Am ales să facem acest documentar pentru că vrem să demonstrăm că, dacă munceşti temeinic şi mergi pe drumul tău, poţi face din pasiune o meserie. Noul val de artişti, indiferent cărui gen muzical aparţin, trebuie ajutaţi să nu se dea bătuţi, atâta timp cât cred în talentul lor."

Veţi vedea filmări din toate perioadele carierei, începând cu participarea la "Cântarea României" din 1988 şi continuând cu momente cheie din 1989, 1990, 1992, 193, 1994, etc, până în prezent.

Povestim despre curajul de a experimenta lucruri noi, despre cât de greu este să te depăşeşti an de an, despre prietenie şi încredere."

O parte importantă din documentar este dedicată fanilor, pe care i-am invitat să se filmeze şi să ne trimită cele mai frumoase momente care îi leagă de noi la adresa documentarvunk@gmail.com.

Sunt sigur că vom avea surprize şi vom descoperi multe poveşti inedite”, a declarat liderul formatiei Vunk, Cornel ILIE.

Pelicula este regizată de Silviu Munteanu, realizatorul filmelor documentare Balta Albă şi Suflet Colectiv în colaborare cu TNT Studio.

Despre Trupa Vunk: de peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiş exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii şi cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Aşa şi”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, Extrovertit, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.”

Share pe Facebook