KOOL WTF HIP

Un clarvăzător i-a ghicit lui David Bowie vârsta morţii sale în anii 70

Celebrul muzician a murit la două zile după ce împlinise 69 ani

Clăparul şi colaboratorul lui David Bowie, Mike Garson, a dezvăluit în cartea sa autobiografică, Bowie’s Piano Man: The Life Of Mike Garson, că starul a vorbit despre faptul că o să moară în jurul vârstei de 70 ani, pentru că un clarvăzător i-a ghicit aceasta.

"(Clarvăzătorul) i-a mărturisit că o să moară, exact aşa cum a şi murit" a declarat Garson pentru Billboard. "Sunt mulţi clarvăzători care nu sunt cu toate ţiglele pe casă, dar acesta se pare că era unul care ştia ce vorbeşte. David a ştiut asta şi nu s-a îndoit o clipă. Mi-a mărtusit acest aspect, s-a împăcat cu ideea şi şi-a planificat viitorul bazându-se pe această previziune. A avut de plănuit 30-40 ani din viaţa sa."

De asemenea, Garson a dat detalii despre această poveste şi lui Francis Whately, regizorului documentarului David Bowie: The Last Five Years, povestind că Bowie i-a mărturisit în anii tinereţii: "Am visat că o să mor la 69 ani."

Într-un interviu pentru Vanity Fair, regizorul Whately a declarat că "Mike vorbea foarte relaxat despre această povestire. Aveau să vorbească despre acest aspect 20 ani mai târziu, iar David i-a mărturisit <<Încă îmi amintest acel vis>>"

Pe 10 ianuarie 2016, David Bowie avea să ne părăsească la doar două zile după ce împlinise 69 ani după o luptă de 18 luni cu cancer la ficat.

Sursă: NME

Share pe Facebook