KOOL WTF HIP

Un pub din Anglia a interzis concertele trupelor cu vocaliste pentru ca femeile nu ştiu să cânte rock

Clienţii pur şi simplu nu vin la concerte, ceea ce a ofuscat progresiştii

Pub-ul Doctor Browns din oraşul britanic Middlesbrough a ofuscat toţi progreşiştii pentru că nu mai doreşte să găzduiască concerte cu trupe rock care au vocaliste.

Managerul localului, Paula Rees, a negat acuzaţiile de sexism susţinând că aceasta este dorinţa clienţilor:

"Am avut trupe cu vocaliste în trecut şi clienţilor nu le-a plăcut. Suntem un bar rock şi clienţii noştri nu consideră că femeile pot cânta rock făcut de bărbaţi. Dacă punem un afiş şi e vreo femeie în trupă, clienţii nu vor să-i dea nicio şansă. Clientul nostru, stăpânul nostru. Nu putem risca să nu avem clienţi."



Bineînţeles, comentarile negative şi acuzaţiile de sexism n-au întârziat să apară din partea pasionaţilor de corectitudini politice:

"Trebuie să le spuneţi idioţilor de clienţi să-şi schimbe atitudinea sau să dispară, decât să şi-o frece sexist."

Acest caz izolat a ajuns să facă destul de multă vâlvă printre cei care flutură zilnic streagurile progresiste, mergând până într-acolo încât AIM [Association Of Independent Music] a transmis un comunicat de presă în care se încurajează de asemenea egalitarismul:

"AIM luptă activ pentru diversitatea şi egalitatea în fiecare domeniu din muzică şi în business-ul legat de acest domeniu. Orice astfel de atitudine este extrem de dezamăgitoare, mai ales că cei mai mulţi artişti de succes sunt femei. Încurajăm astfel ca toţi cei implicaţi în muzică să lupte pentru egalitate."

În acest sens, în numele egalităţii, propunem şi noi ca la spectacolele Chippendales să nu se mai ţină, dacă nu sunt cel puţin 100 de reprezentanţi ai sexului masculin în sală.  

Sursă: NME

Share pe Facebook