KOOL WTF HIP

Unity of Opposites, B-Ton şi Reverse The Moment concertează alături de Dirty Shirt în Arad, Timişoara şi Oradea

Agenda concertelor

Seria de concerte „tomnatice” continuă, iar DIRTY SHIRT bifează alte oraşe în ruta lor! Astfel, dacă nu i-aţi prins luna trecută, încă mai aveţi timp să îi vedeţi şi să-i ascultaţi live în Arad, Timişoara şi Oradea, după cum urmează:

24 noiembrie (Vineri): Arad / Club Flex

25 noiembrie (Sâmbătă): Timişoara / Reflektor Venue

26 noiembrie (Duminică): Oradea / Club Moszkva

Şi pentru a face serile şi mai frumoase, alături de Dirty Shirt vor mai concerta şi trupele UNITY OF OPPOSITES (în Arad), B-TON (în Timişoara) şi REVERSE THE MOMENT (în Oradea).



REVERSE THE MOMENT este o trupă de metalcore din Oradea care a fost înfiinţată în vara anului 2013, sub numele de „All is Dust”. În 2015, aceasta şi-a încheiat activitatea din diferite motive, dar şi-a reluat activitatea la începutul anului 2017 sub numele de „Reverse The Moment”, începând să lucreze la primul lor album, intitulat „Beneath The Bleeding”, care va conţine 12 piese şi urmează să fie lansat în curând.

Reverse The Moment înseamnă:

Bogdan Hasas – Voce/Chitara
Sammy Tuli – Chitara Solo
Denis Olar – Bass/Voce Secundara
Denis Matiut – Tobe

Apreciată ca fiind una dintre cele mai bune formaţii live de la noi din ţară, B-TON se înfiinţează la Arad în anul 2000, prin reinventarea muzicii Slammer, inspirându-se din muzica pe care membrii au ascultat-o acasă din copilărie, din acordurile multor trupe recunoscute pe plan mondial.

Muzica B-ton merge pe mai multe coordonate, având la bază energia şi interpretarea punk rock, condimentată frecvent cu elemente de drum n bass şi electronica.  Mesajul socio-cultural pledează pentru toleranţă şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. „Circul” complet B-ton include psihedelic, experimental şi colaborări şi improvizaţii live cu DJ.

Formată în 2014 la Arad, UNITY OF OPPOSITES abordează un stil de progressive metal, iar de curând, trupa a lansat primul ei single, Apologize, pe care îl puteţi asculta mai jos:

Şi pentru că ne-a promis deja că în 2018 îşi va muta puţin activitatea în plan internaţional, trupa maramureşeană DIRTY SHIRT se va alătura formaţiei ORPHANED LAND pentru patru concerte din turneul „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018”, urcând pe scenă alături de ei în Slovacia, Polonia, Ungaria şi Germania, în perioada 08.03 – 13.03.2018 (cu excepţia datei de 9.03).

De asemenea, alături de ei vor mai concerta în această perioadă formaţiile LUNARSEA (IT) şi SUBTERRANEAN MASQUERADE, aşa că activitatea maramureşenilor va fi intensă anul următor!

Share pe Facebook