KOOL WTF HIP

Va mai cânta Metallica cu Lady Gaga sau nu?

Membri trupei au opinii diferite în ceea ce priveşte o viitoare colaborare cu diva pop

Ne amintim cu toţii cântarea celor de la Metallica, alături de Lady Gaga la decernarea premiilor Grammy.

Lucrurile n-au funcţionat tocmai cum trebuia. Prezentatoarea a anunţat-o doar pe Lady Gaga, uitând complet de faptul că aceasta va cânta alături de regii metalului, iar microfonul lui Hetfield n-a funcţionat o bună parte din show, acesta fiind nevoit să cânte în microfonul divei pop, fapt care s-a lăsat cu ceva tensiuni în backstage.

Dacă Gagatallica se va mai întâmpla vreodată rămâne o întrebare. Imediat după show-ul de la Grammy, toboşarul Lars Ulrich a declarat că Lady Gaga ar putea fi un perfect al cincilea membru Metallica.

James Hetfield a ţinut însă să sublinieze că acest fapt nu va mai fi cu puţintă vreodată.

Întrebat de curând într-un interviu pentru Radio Rock, Kirk Hammett, a dat un răspuns deloc surprinzător, cu aceeaşi atitudine diplomată din Some Kind of Monster, pe care o are orice angajat care nu vrea să-şi supere şefii, de frică să nu fie dat afară:

"Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. E prematur să spun, Da, o să colaborăm în viitor. Poate o vom face, poate, nu. Suntem destul de ocupaţi în momentul de faţă".

Metallica sunt într-adevăr ocupaţi cu turneul mondial de promovare al celui mai recent album, Hardwired...to Self-Destruct.

Cât despre o viitoare colaborare cu Lady Gaga, urmează să aflăm cine este cu adevărat şeful în Metallica, Hetfield sau Ulrich.

Şi, fie vorba între noi, probabil calculul se face şi la bani vs. credibilitate.

N-au fost totuşi puţini aceia care n-au apreciat când Metallica şi-a dat fanii în judecată în cazul Napster şi n-au fost puţini nici aceia care n-au apreciat albumul Lulu, scos în colaborare cu Lou Reed.

Cu siguranţă, nu puţini sunt fanii care n-au apreciat nici colaborarea cu Lady Gaga.

Iar Metallica ar trebui să înveţe din greşelile trecutului.

Share pe Facebook