KOOL WTF HIP

Văduva lui Chris Cornell s-a dus personal în Detroit să investigheze sinuciderea soţului ei

Drama familie Cornell continuă

Conform The Pulse Of Radio, văduva lui Chris Cornell, Vicky, s-a dus personal în Detroit, pentru prima oară de la moartea soţului ei în mai, să investigheze circumstanţele sinuciderii acestuia.

Împreună cu avocatul familiei, Vicky şi-a programat întâlniri la biroul Wayne County Medical Examiner pentru a analiza eventualele efecte adverse ale medicamentelor pe care soţul ei le lua şi cum i-au alterat acestea starea de conştinţă.

Vocalistul Soundgarden a fost găsit spânzurat în camera sa de la hotelul MGM Grand Detroit pe 18 mai, după ce acesta susţinuse cu trupa sa un concert în acest oraş.

Trupul său a fost găsit la scurt timp după ce Cornell a vorbit la telefon cu soţia sa, aceasta susţinând că el rostea cuvintele foarte greu. Cauza morţii a fost sinuciderea. Însă familia acestuia are numeroase întrebări privind desfăşurarea autopisiei, susţinând că medicamentul pe care Cornell îl lua des, Ativan, a cauzat gândurile sinucigaşe.

Vicky Cornell crede că soţul ei nu era nici depresiv, nu avea nici gânduri de sinucidere, dar că ceea ce s-a întâmplat poate fi cauzat de efectele secundare ale Ativanului.

Raportul toxicologic a scos la iveală că vocalistul luase în acea zi patru partile Ativan, precum şi alte medicamente prescrise pe care le lua zilnic.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook