KOOL WTF HIP

VIDEO: Blackie Lawless: De ce W.A.S.P. nu va mai cânta vreodată cu chitaristul Chris Holmes

Urmăreşte întregul concert pe care trupa l-a susţinut pe 30 noiembrie la Moscova

Pe 30 noiembrie, W.A.S.P. a susţinut la Moscova un concert care face parte din turneul aniversar de 25 ani de la apariţia albumului The Crimson Idol. În cadrul conferinţei de presă pe care liderul trupei, Blackie Lawless, a susţinut-o înainte de concert, a explicat de ce chitaristul Chris Holmes nu va mai face vreodată parte din W.A.S.P.

"Oamenii divorţează din diverse motive, iar copiii vor mereu ca aceştia să se împace, fapt care câteodată nu se mai întâmplă. Întocmai stau lucrurile şi cazul de faţă. Îmi pare rău."

Holmes a fost chitaristul W.A.S.P. din 1982 până în 1990. A revenit în 1996, dar a părăsit din nou trupa în 2001.



În cadrul unui interviu pentru The Metal Voice, Holmes a explicat de ce nu mai activează în W.A.S.P.: "Blackie vrea să controleze totul. Este vorba numai şi numai despre el. Cânt la chitară în stilul meu propriu. Dacă asculţi cel mai recent album W.A.S.P., o să vezi că nu sunt acolo. Este vorba despre cum loveşti corzile. Fiecare are stilul lui. Tony Iommi, Michael Schenker, Peter Townshend… Toată lumea cântă diferit. Eu am stilul meu. Iar de la Blackie n-am auzit niciodată o vorbă bună cât am stat în W.A.S.P. Mereu mi s-a spus c-am cântat foarte prost."

Pe 2 februarie 2018, Napalm Records va scoate pe piaţă Re-Idolized, o variantă aniversară a albumului The Crimson Idol pe DVD şi Blu-ray.

Întregul concert pe care trupa l-a susţinut pe 30 noiembrie la Moscova poate fi urmărit mai jos:



Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook